Organizator pentru telecomenzi, rotativ

  • Organizatorul pentru telecomenzi și alte obiecte mici va funcționa pe masa auxiliară în
  • sufragerie
Organizator pentru telecomenzi, rotativ
Organizator pentru telecomenzi, rotativ
Organizator pentru telecomenzi, rotativ
Organizator pentru telecomenzi, rotativ
Organizator pentru telecomenzi, rotativ
Organizator pentru telecomenzi, rotativ
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Organizatorul pentru telecomenzi și alte obiecte mici va funcționa bine pe masa auxiliară din camera de zi Organizator pentru telecomenzi: Când fiecare dispozitiv are nevoie de o telecomandă separată, în timp apare nevoia de a avea grijă de ordinea dintre ele. Organizatorul de la marca Maximex se va descurca excepțional de bine. Organizator rotativ: Pentru confortul utilizării, organizatorul este plasat pe o bază rotativă. Datorită acestui lucru, este mai ușor să ajungeți la articolul selectat, chiar dacă organizatorul se află pe raftul inferior sub masă. Nu numai pentru telecomenzi: În organizator poți pune tot ce trebuie să ai la îndemână atunci când te relaxezi pe canapea sau în fotoliu, de exemplu ochelari de citit, căști, cremă de mâini sau pixuri. Stil elegant: Organizatorul este confectionat din piele ecologica in nuanta caramel. Această culoare se potrivește perfect cu un interior luminos și o bază neagră. Combinația dintre piele și culori clasice este esența eleganței. 4 compartimente : Pentru o mai buna organizare si ordine, interiorul este impartit in 4 parti. Întregul este căptușit cu o țesătură de velur care nu adună praful și poate fi curățat ușor cu un aspirator. Dimensiunea redusă a organizatorului înseamnă că nu ocupă spațiu în exces și se va potrivi chiar și pe o masă laterală mică. Organizatorul rotativ poate fi folosit si in dormitor pentru a organiza toate obiectele necesare pe noptiera. Calitatea înaltă a produsului este garantată de producător, marca germană Maximex.
Producător
Cod produs
76628
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
9
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
11
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel