Matura cu faras FLEXI

  • Matura cu faras FLEXI
Matura cu faras FLEXI
Matura cu faras FLEXI
Matura cu faras FLEXI
Matura cu faras FLEXI
Matura cu faras FLEXI
Matura cu faras FLEXI
Matura cu faras FLEXI
Matura cu faras FLEXI
239,99 RON
179,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (60,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Matura cu faras FLEXI. Manopera de inalta calitate: Matura FLEXI cu faras este fabricata din otel inoxidabil de cea mai inalta calitate, ceea ce asigura o durata lunga de viata si rezistenta la coroziune. Construcția solidă a produsului garantează eficacitatea acestuia în îndepărtarea prafului, murdăriei și a altor impurități de pe podele, covoare și alte suprafețe. Depozitare ușoară: Produsul are 27 cm lungime, 28 cm lățime și 113 cm înălțime pentru utilizare și depozitare convenabilă. Este ușoară și ușor de transportat, și în același timp ocupă puțin spațiu atunci când este depozitată. Practicitate: Este unealta perfectă pentru curățarea fiecărui colț, datorită îndoirii la 180 de grade a mânerului. Puteți ajunge cu ușurință în locuri greu accesibile, ceea ce vă permite să îndepărtați eficient murdăria și praful. Design: Are o culoare eleganta, bej, care face ca produsul sa arate foarte estetic si elegant. Se potrivește perfect în orice interior și permite o curățare eficientă în timp ce adaugă stil casei tale. Material: Fabricată din oțel inoxidabil premium, este durabilă și rezistentă la coroziune pentru o durată lungă de viață. Construcția solidă a produsului garantează eficacitatea acestuia în îndepărtarea prafului, murdăriei și a altor impurități de pe podele, covoare și alte suprafețe.
Producător
Cod produs
76641
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
oțel inoxidabil
Lungime (cm)
27
Latime (cm)
28
Inaltime (cm)
113
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel