Semănătoare manuală, 2 l

  • Semănătoare manuală de gradina - un ajutor practic care va functiona
Semănătoare manuală, 2 l
Semănătoare manuală, 2 l
Semănătoare manuală, 2 l
Semănătoare manuală, 2 l
Semănătoare manuală, 2 l
Semănătoare manuală, 2 l
Semănătoare manuală, 2 l
Semănătoare manuală, 2 l
109,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 41% (45,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Semănătoare de grădină de mână - un ajutor practic atât pentru iarnă, cât și pentru vară. Iarna si vara: Folositi recipientul practic in orice perioada a anului. Iarna, îl vei folosi pentru a proteja o alee alunecoasă, turnând în mod convenabil sare sau nisip pe ea. Primăvara și vara, vă va servi pentru semănat și fertilizarea plantelor de grădină. Design practic: containerul este echipat cu un maner mare care il face usor de utilizat. Umplerea acestuia cu apă, semințe, nisip sau îngrășământ, de asemenea, nu vă va crea o problemă, deoarece recipientul are un capac etanș, înșurubat. Ieșire largă: Designul inovator al orificiului de evacuare a containerului face însămânțarea cu acesta rapidă și precisă. Semințele care zboară nu se acumulează într-un singur loc, ci sunt distribuite uniform prin caneluri inteligent gândite. Plastic: Semănătoarea este fabricată din plastic de înaltă calitate. Prin urmare, este ușoara, ușor de curățat și, în același timp, o poți folosi pentru diverse tipuri de substanțe fără nicio grijă. Capacitate mare: containerul are 11 cm lungime, 14 cm latime si 26 cm inaltime. Capacitatea sa este de până la 2 l, datorită căruia puteți semăna cu ușurință o suprafață mai mare.
Producător
Cod produs
76657
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
11
Latime (cm)
14
Inaltime (cm)
26
Capacite (ml)
2000 ml
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel