Muşama 180 x 140 cm

  • Muşama în carouri Vichy - protecție practică pentru masă într-un design elegant
Muşama 180 x 140 cm
Muşama 180 x 140 cm
Muşama 180 x 140 cm
Muşama 180 x 140 cm
Muşama 180 x 140 cm
Muşama 180 x 140 cm
Muşama 180 x 140 cm
Muşama 180 x 140 cm
109,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (35,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Musama în carouri - protecție practică pentru masă într-un cadru elegant. În exterior și în interior: o față de masă din plastic este o soluție grozavă care va fi de folos atât acasă, cât și afară. Marele avantaj al fetei este impermeabilitatea și ușurința de curățare. Impermeabila: Fabricata din plastic, musama este complet impermeabilă. Nu trebuie să vă faceți griji pentru vinul vărsat sau borș! Va străluci după curățare. În carouri: fata de masa se remarcă prin modelul său atemporal în carouri. Alege modelului în carouri roșu și alb sau alb și negru. Datorită acesteia, puteți crea un aranjament unic al mesei dvs. Ușor de curățat: musama vă protejează eficient masa de pete. Murdăria de pe suprafața sa poate fi curățată cu ușurință cu o cârpă umedă. Folosirea fetei din plastic pe masă vă va proteja de lupta împotriva murdăriei încăpățânate. Dimensiune: Fața de masă dreptunghiulară are 180 cm lungime și 140 cm lățime. Ai o masă mai mică? Nici o problemă! Puteți tăia cu ușurință musama pentru a ajusta dimensiunea la nevoile dvs.
Producător
Cod produs
76670
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
180
Latime (cm)
140
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel