Set pentru gratar PREMIUM, 2 bucati

Set pentru gratar PREMIUM, 2 bucati
Set pentru gratar PREMIUM, 2 bucati
Set pentru gratar PREMIUM, 2 bucati
Set pentru gratar PREMIUM, 2 bucati
Set pentru gratar PREMIUM, 2 bucati
Set pentru gratar PREMIUM, 2 bucati
119,99 RON
69,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 42% (50,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lingură și clește pentru pregătirea mâncărurilor pe grătar - mânere extra lungi și ergonomice

  • Set pentru grătar: sezonul de grătar este chiar după colț! Pregătește-te și echipează-ți bucătăria cu un set de neînlocuit pentru prepararea și servirea delicateselor preparate la grătar.
  • Mânere lungi: setul de grătar are mânere lungi și confortabile, datorită cărora puteți răsuci și marina mâncărurile preferate de la o distanță sigură. Mânerele au 45 cm lungime și sunt fabricate din plastic rezistent la căldură.
  • Orificiu pentru agățat: Există orificii practice la capătul lingurii și cleștelui. În plus, cleștele are un mecanism de blocare, datorită căruia vei economisi spațiu în bucătărie. Agățați setul de cârlige de bucătărie, astfel încât să fie mereu la îndemână.
  • Materiale durabile: Setul este fabricat din oțel inoxidabil. Mânerele sunt realizate din plastic rezistent la căldură. O astfel de combinație este o garanție de cea mai înaltă calitate. Forma ergonomică a mânerelor facilitează operarea lor în timpul gătitului.
  • Ușor de curățat: după gătit, puteți curăța cu ușurință setul în mod tradițional. De asemenea, puteți spăla cleștele și lingura în mașina de spălat vase fără a le deteriora.
Producător
Cod produs
76673
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
oțel inoxidabil
Lungime (cm)
4,1
Latime (cm)
5
Inaltime (cm)
45
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel