Parasolar auto

  • Parasolarul pentru parbrizul mașinii protejează interiorul de soare
Parasolar auto
Parasolar auto
Parasolar auto
Parasolar auto
Parasolar auto
Parasolar auto
Parasolar auto
Parasolar auto
Parasolar auto
Parasolar auto
179,99 RON
139,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Parasolarul pentru parbrizul mașinii protejează interiorul împotriva soarelui. Parasolar: Pentru a preveni încălzirea mașinii din interior din cauza razelor solare, tot ce aveți nevoie este un parasolar potrivit pentru mașină. Este util mai ales vara. Funcționare simplă și rapidă: parasolarul se pliază în sus și în jos ca o umbrelă. Doar desfaceți-l într-o singură mișcare și agățați cureaua de oglinda retrovizoare. Întregul proces durează doar câteva secunde. Compact: Când este pliat, ia forma unei umbrele pliate. Se potrivește cu ușurință în torpedoul mașinii. Datorită acestui lucru, poate fi întotdeauna la îndemână. Din mătase: Este un material cu proprietăți deosebite: nu se încălzește, reflectă razele soarelui, este durabil și ușor. Două dimensiuni: Este disponibil în două dimensiuni. L: 118 × 60 cm (potrivit pentru mașini mici) și XL: 138 × 73 cm (mașină de dimensiune medie, sedan, SUV etc.). Este potrivit pentru aproape toate mărcile de mașini. Parasolarul reflectorizant previne încălzirea rapidă a interiorului vehiculului, astfel încât acesta rămâne rece mai mult timp. Îți protejează tabloul de bord, volanul și scaunele de razele UV dăunătoare și de decolorare. Nu vă faceți griji că volanul se va încălzi atât de mult încât vă va arde mâinile.
Producător
Cod produs
76677
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
jedwab
Lungime (cm)
140
Latime (cm)
35
Inaltime (cm)
70
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel