Set 4 unelte de grădină

  • Set 4 unelte de grădină
Set 4 unelte de grădină
Set 4 unelte de grădină
Set 4 unelte de grădină
Set 4 unelte de grădină
Set 4 unelte de grădină
Set 4 unelte de grădină
109,99 RON
79,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un set de unelte de grădină - aliații fiecărui grădinar. Construcție solidă: Capetele de scule sunt realizate din oțel acoperit cu pulbere, ceea ce le asigură durabilitatea și rezistența la condițiile meteorologice. Mânerele din lemn sunt echipate cu spumă pentru un confort mai bun de utilizare. Tot ce ai nevoie: Setul include 4 unelte esențiale - două lopeți de dimensiuni diferite (355x80mm și 36x6cm), o greblă pentru pământ de 34cm lungime și o racletă pentru buruieni de 32cm lungime. Ambalare practică: Uneltele sunt ambalate într-o cutie estetică cu fereastră, care permite depozitarea și transportul ușor. Dimensiunile cutiei sunt 235x55x420mm. Comoditate și siguranță: Datorită mânerelor din lemn cu spumă, uneltele sunt confortabile de utilizat și oferă, în același timp, o prindere solidă, ceea ce este crucial pentru siguranța în timpul lucrului. Cadou pentru iubitorul de grădină: Acest set de instrumente de grădină este cadoul perfect pentru oricine apreciază grădinăritul. Practic și solid, va aduce cu siguranță un zâmbet pe chipul destinatarului.
Producător
Cod produs
76929
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
23,5
Latime (cm)
5,5
Inaltime (cm)
42
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel