Hrănitoare pentru păsări in forma de tub, 20 cm

  • Hrănitoare pentru păsări in forma de tub, 20 cm
Hrănitoare pentru păsări in forma de tub, 20 cm
Hrănitoare pentru păsări in forma de tub, 20 cm
Hrănitoare pentru păsări in forma de tub, 20 cm
Hrănitoare pentru păsări in forma de tub, 20 cm
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Hrănitoare tub pentru păsări, 20 cm: Un loc prietenos pentru prietenii tăi înaripați. Materiale durabile: Este fabricat din metal și polipropilenă transparentă pentru durabilitate și rezistență la intemperii. Design practic: Designul simplu, dar funcțional, prezintă o parte superioară și inferioară de marmură neagră argintie. Dimensiunile sunt 13x13x20cm. Ușor de agățat: Hrănitorul este echipat cu un cârlig argintiu, ceea ce îl face ușor de agățat pe un copac, tufiș sau alt loc din grădina dvs. Observarea păsărilor: Datorită tubului transparent, poți urmări păsările în timp ce mananca, ceea ce este nu numai relaxant, ci și educativ, mai ales pentru cei mici. Ajutor pentru natură: Hrănitoare pentru păsări este o modalitate excelentă de a susține fauna locală, mai ales în timpul iernii, când accesul la hrană pentru păsări este limitat.
Producător
Cod produs
76931
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
13
Latime (cm)
13
Inaltime (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel