Suport pentru ghiveci cu roti, 28 cm

  • Suport pentru ghiveci cu roti, 28 cm
Suport pentru ghiveci cu roti, 28 cm
Suport pentru ghiveci cu roti, 28 cm
Suport pentru ghiveci cu roti, 28 cm
Suport pentru ghiveci cu roti, 28 cm
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Suport pentru ghiveci pe roți, Ø 28 cm: Practicitate și comoditate pentru grădina ta. Materiale solide: Baza este realizată din pin cu finisaj natural și plastic polietilenă, care îi garantează durabilitatea și rezistența la condițiile meteorologice. Dimensiuni si greutate: Baza are un diametru de 280mm si este dotata cu 5 lamele cu grosimea de 9mm. Întregul cântărește doar 360 de grame, ceea ce îl face ușor și ușor de transportat. Mobilitate: Este echipat cu 4 roti negre care faciliteaza deplasarea ghivecelor prin casa sau gradina. Dimensiunile roților sunt de 48x38x43mm. Asamblare usoara: Produsul este livrat intr-o forma pentru auto-asamblare, care permite depozitarea si transportul usor. Versatilitate: Suportul este perfect pentru ghivece de diferite dimensiuni și forme, făcându-l indispensabil în orice casă sau grădină.
Producător
Cod produs
76933
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
28
Latime (cm)
28
Inaltime (cm)
8
Diametru (cm)
28
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel