Suport pentru ghiveci cu roti, 35 x 35 cm

  • Suport pentru ghiveci cu roti, 35 x 35 cm
Suport pentru ghiveci cu roti, 35 x 35 cm
Suport pentru ghiveci cu roti, 35 x 35 cm
Suport pentru ghiveci cu roti, 35 x 35 cm
Suport pentru ghiveci cu roti, 35 x 35 cm
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Suport pentru ghiveci pe roți, 35 x 35 cm: Mobilitate și funcționalitate pentru grădina ta. Materiale durabile: Suportul este realizat din lemn de pin (Pinus) si polietilena, ceea ce ii asigura longevitatea si rezistenta la conditiile meteorologice. Dimensiuni și greutate: baza pătrată de 350x350x80mm cu o greutate de 500 de grame este ușoară și ușor de transportat. Utilitate: Suportul este echipat cu 4 roti negre care iti permit sa mutati cu usurinta ghivecele. Dimensiunile roților sunt de 48x38x43mm. Asamblați-vă: Produsul este livrat într-o formă de auto-asamblare, ceea ce îl face ușor de depozitat și transportat. Versatilitate: Suportul este perfect pentru ghivece de diferite dimensiuni și forme, ceea ce îl face indispensabil în fiecare casă și grădină.
Producător
Cod produs
76935
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
35
Latime (cm)
35
Inaltime (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel