Suport pentru ghiveci cu roti, Ø 28 cm

  • Suport pentru ghiveci cu roti, Ø 28 cm
Suport pentru ghiveci cu roti, Ø 28 cm
Suport pentru ghiveci cu roti, Ø 28 cm
Suport pentru ghiveci cu roti, Ø 28 cm
Suport pentru ghiveci cu roti, Ø 28 cm
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Suport pentru ghiveci pe roți, Ø 28 cm: Practicitate și comoditate pentru grădina ta. Material solid: Baza este realizata din pin cu finisaj natural si plastic din polietilena, care ii garanteaza durabilitatea si rezistenta la intemperii. Dimensiuni si greutate: Are un diametru de 280mm si este echipat cu 5 lamele cu grosimea de 9mm. Întregul cântărește doar 530 de grame, ceea ce îl face ușor și ușor de transportat. Mobilitate: Este echipat cu 4 roti negre care faciliteaza deplasarea ghivecelor prin casa sau gradina. Dimensiunile roților până la 48x38x43mm. Asamblare usoara: Produsul este livrat intr-o forma pentru auto-asamblare, care permite depozitarea si transportul usor. Versatilitate: Suportul este perfect pentru ghivece de diferite dimensiuni și forme, făcându-l indispensabil în orice casă sau grădină.
Producător
Cod produs
76936
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
28
Latime (cm)
28
Inaltime (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel