Set 3 saci de gradina din plastic rezistent

  • Set 3 saci de gradina din plastic rezistent
Set 3 saci de gradina din plastic rezistent
89,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un set de saci de gradina in diferite marimi - practic si versatilitate pentru gradina ta. Materiale durabile: Sunt fabricate din polietilenă de 90 GSM, ceea ce le asigură durabilitatea și rezistența la condițiile meteorologice. Set de 3 dimensiuni diferite: Setul include 3 saci cu o capacitate de 70, 105 și 175 de litri, făcându-i ideali pentru o varietate de sarcini de grădină. Versatilitate: Sacii sunt ideali pentru colectarea frunzelor, iarba, crengile și alte deșeuri de grădină, precum și pentru depozitarea uneltelor de grădină. Ușor de depozitat: După utilizare, pot fi pliate și depozitate cu ușurință, datorită cărora nu ocupă mult spațiu. Ușor de utilizat: Datorită designului lor, sunt ușor de utilizat, facilitând grădinăritul.
Producător
Cod produs
76942
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
42/48/57
Latime (cm)
42/48/57
Inaltime (cm)
40/46/57
Capacite (ml)
70000/105000/175000
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel