Geantă pătrată de grădină, 75 l

  • Geantă pătrată de grădină, 75 l
Geantă pătrată de grădină, 75 l
44,99 RON
33,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 24% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Geanta de gradina patrata, 75 l - munca ta in gradina devine mai usoara si mai organizata. Material rezistent: Geanta este fabricata din polietilena de 90 GSM, care ii garanteaza durabilitatea si rezistenta la conditiile meteorologice. Capacitate adecvata: Geanta are o capacitate de 75 de litri, ceea ce o face ideala pentru depozitarea si transportul diverselor tipuri de deseuri de gradina. Design practic: Forma pătrată a genții o face ușor de instalat și depozitat și, de asemenea, optimizează utilizarea spațiului. Ușor de depozitat: După utilizare, geanta poate fi pliată și depozitată, datorită căruia nu ocupă mult spațiu. Utilitate: Geanta este de neinlocuit pentru munca de gradina, cum ar fi colectarea frunzelor, iarba sau crengile, precum si pentru depozitarea uneltelor de gradina.
Producător
Cod produs
76943
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
39
Latime (cm)
43
Inaltime (cm)
48
Capacite (ml)
75000
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel