Geanta de gradina cu manere, 270 l

  • Geanta de gradina cu manere, 270 l
Geanta de gradina cu manere, 270 l
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Geantă de grădină cu mânere, 270 l - ajutorul tău complet în grădină. Material rezistent: Geanta este fabricata din polietilena de 110 GSM, care ii garanteaza durabilitatea si rezistenta la conditiile meteorologice. Capacitate impresionanta: Geanta are o capacitate de 270 de litri, ceea ce o face ideala pentru depozitarea si transportul unor cantitati mai mari de deseuri de gradina. Mânere practice: Geanta este echipată cu mânere, ceea ce o face ușor de transportat chiar și atunci când este încărcată complet. Capacitate mare de încărcare: Geanta este capabilă să transporte maximum 20 kg de greutate, ceea ce îi subliniază funcționalitatea în utilizare practică. Versatilitate: Geanta este de neinlocuit pentru diverse tipuri de lucrari de gradina, precum colectarea frunzelor, iarba sau ramurile, precum si pentru depozitarea uneltelor de gradina.
Producător
Cod produs
76944
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
67
Latime (cm)
67
Inaltime (cm)
76
Diametru (cm)
67
Capacite (ml)
270000
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel