Palisadă de grădină, plastic, 40 x 20 cm

  • Palisadă de grădină, plastic, 40 x 20 cm
Palisadă de grădină, plastic, 40 x 20 cm
Palisadă de grădină, plastic, 40 x 20 cm
Palisadă de grădină, plastic, 40 x 20 cm
Palisadă de grădină, plastic, 40 x 20 cm
38,99 RON
27,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 28% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Palisadă de grădină, plastic, 40 x 20 cm. Dimensiuni: Palisadă de grădină cu dimensiuni de 40 x 20 cm cu un vârf de 95 mm lungime, care permite o amplasare stabilă în pământ. Material: Fabricat din polipropilenă, care garantează durabilitate și rezistență la condițiile meteorologice. Greutate: Greutatea palisadei este de 90 de grame, ceea ce o face ușoară și ușor de transportat și instalat. Instalare: Palisada este ușor de fixat în pământ datorită vârfului lung de 95 mm. Aplicație: Ideala pentru utilizare în grădină pentru a crea poteci, spații restrânse sau decorațiuni.
Producător
Cod produs
76946
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
1
Inaltime (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel