Agrotextil alb, 2 x 5 m

  • Agrotextil alb, 2 x 5 m
Agrotextil alb, 2 x 5 m
Agrotextil alb, 2 x 5 m
Agrotextil alb, 2 x 5 m
Agrotextil alb, 2 x 5 m
49,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Agrotextil alb, 2 x 5 m: Protejarea și îngrijirea plantelor tale. Materiale: Produsul este confectionat din material netesut din polipropilena cu o greutate de 30 GSM, ceea ce ii garanteaza durabilitatea. Dimensiuni: Agrotextile are dimensiuni de 1x5 metri, ceea ce permite utilizarea sa versatila in gradina. Practicitate: Agrotextile este de neînlocuit atunci când protejează plantele împotriva frigului, vântului și dăunătorilor. Ușurință în utilizare: Agrotextile este ușor de derulat, tăiat și adaptat la nevoile grădinii tale. Versatilitate: Agrotextilul alb nu numai că va proteja plantele, ci va crea și un fundal estetic pentru grădina dvs.
Producător
Cod produs
76948
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
500
Latime (cm)
200
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel