Perdea de apa cu 8 duze, 10 m

  • Perdea de apa cu 8 duze, 10 m
Perdea de apa cu 8 duze, 10 m
Perdea de apa cu 8 duze, 10 m
Perdea de apa cu 8 duze, 10 m
Perdea de apa cu 8 duze, 10 m
109,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 18% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Perdea de apă - o soluție fiabilă și eficientă pentru irigarea grădinii. Fabricat din material polipropilenă: Setul este realizat din material durabil din polipropilenă, care garantează o utilizare pe termen lung. Caracteristici practice ale kit-ului: Setul include un furtun de 10 m cu 8 duze, un conector de robinet pentru instalare și operare ușoară. Accesorii suplimentare pentru asamblare: Datorită celor 8 conectori și 20 de cabluri și cleme de cablu, asamblarea este rapidă și stabilă în timpul utilizării. Functionalitate si estetica: Perdeaua de apa nu numai ca iriga eficient gradina, dar creeaza si un efect subtil de ceata. Ușurință în utilizare: Fiecare kit vine cu instrucțiuni însoțitoare pentru asamblare și utilizare ușoară.
Producător
Cod produs
76950
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
1000
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel