Pluviometru, 8 x 24 cm

  • Pluviometru, 8 x 24 cm
Pluviometru, 8 x 24 cm
Pluviometru, 8 x 24 cm
Pluviometru, 8 x 24 cm
Pluviometru, 8 x 24 cm
49,99 RON
41,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 16% (8,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Pluviometru - măsurare precisă și fiabilă a precipitațiilor. Material solid: Pluviometrul este fabricat din material durabil din polistiren, care îi garantează durabilitatea și rezistența la condițiile meteorologice în schimbare. Dimensiune si constructie: Aparatul este format dintr-o cana de masurare de 8x24cm si o tija de 23cm lungime. Practicitate: Datorită designului și dimensiunilor sale, pluviometrul este ușor de instalat oriunde în aer liber. Precizia măsurătorilor: Dispozitivul vă permite să măsurați cu precizie cantitatea de precipitații, ceea ce este deosebit de important pentru proprietarii de grădini și fermieri. Versatil: Pluviometrul este instrumentul perfect pentru persoanele interesate de meteorologie, agricultură, grădinărit și cei care doresc să monitorizeze condițiile meteo locale.
Producător
Cod produs
76952
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
8
Latime (cm)
8
Inaltime (cm)
34
Diametru (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel