Pluviometru, 8 x 24 cm

  • Pluviometru, 8 x 24 cm
Pluviometru, 8 x 24 cm
Pluviometru, 8 x 24 cm
Pluviometru, 8 x 24 cm
Pluviometru, 8 x 24 cm
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Pluviometru cu tijă metalică - un instrument esențial pentru fiecare grădinar. Materiale durabile: Pluviometrul este fabricat din polipropilenă transparentă, iar baza sa este o tijă metalică durabilă, verde închis. Dimensiuni practice: Înălțimea totală a pluviometrului este de 75 cm, ceea ce facilitează citirea măsurătorilor. Partea transparentă are 175 mm înălțime, diametrul inferior este de 45 mm și deschiderea superioară este de 75 mm. Instalare ușoară: Cu tija metalică inclusă, pluviometrul este ușor de plasat oriunde în aer liber. Măsurători precise: Dispozitivul permite măsurarea precisă a precipitațiilor, care este esențială pentru grădinari și fermieri. Versatil: Pluviometrul este ideal pentru oricine dorește să monitorizeze condițiile meteo locale, de la grădinari și fermieri până la meteorologi.
Producător
Cod produs
76953
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
4,5
Latime (cm)
4,5
Inaltime (cm)
79,5
Diametru (cm)
4,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel