Sistem de irigare, lungime 23 m

  • Sistem de irigare, lungime 23 m
Sistem de irigare, lungime 23 m
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Sistem de irigare - irigare perfecta pe o lungime de 23 de metri. Set cuprinzător: Sistemul de irigare este format din 71 de elemente, ceea ce permite asamblarea pentru a se potrivi nevoilor individuale. Lungimea tubului: Setul vine cu o lungime totală a tubului de 23 de metri, permițând udarea eficientă a zonelor de diferite dimensiuni. Ușor de asamblat: Sunt incluse instrucțiuni pentru a vă ajuta să asamblați și să utilizați corect sistemul de irigare. Irigare eficientă: Sistemul permite ca apa să fie livrată exact acolo unde este cea mai mare nevoie, contribuind la conservarea resurselor și la protejarea plantelor. Înaltă calitate: Sistemul de udare este solid realizat și proiectat pentru a rezista în multe sezoane.
Producător
Cod produs
76954
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
2300
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel