Furtun de grădină, 15 m

  • Furtun de grădină, 15 m
Furtun de grădină, 15 m
Furtun de grădină, 15 m
Furtun de grădină, 15 m
Furtun de grădină, 15 m
84,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Furtun de grădină, 15 m. Lungime optimă: Furtunul de grădină are 15 metri lungime, ceea ce permite udarea eficientă a zonelor de diferite dimensiuni. Material de înaltă calitate: Furtunul este realizat dintr-un compus de cauciuc, care îi garantează durabilitatea și rezistența la diferite condiții meteorologice. Ușurință de asamblare: Furtunul este echipat cu conectori, ceea ce îl face ușor de conectat și utilizat. Design de irigare: Datorită designului său, furtunul vă permite să livrați cu precizie apă acolo unde este cea mai necesară. Siguranță: Produsul respectă standardele PAHS, ceea ce garantează că este sigur pentru utilizatori și pentru mediu.
Producător
Cod produs
76955
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
cauciuc
Lungime (cm)
1500
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel