Tambur pentru furtun de gradina de 15 m

  • Tambur pentru furtun de gradina de 15 m
Tambur pentru furtun de gradina de 15 m
Tambur pentru furtun de gradina de 15 m
Tambur pentru furtun de gradina de 15 m
Tambur pentru furtun de gradina de 15 m
89,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Tambur pentru furtun de grădină. Adaptat la dimensiuni specifice: Este proiectat pentru un furtun de 1/2 inch lungime de 15 metri. Furtunul nu este inclus in set. Materiale durabile: Fabricat din metal de 19 mm și plastic din polipropilenă pentru durabilitate. Ușurință în utilizare: Are un mecanism convenabil care facilitează rularea și desfășurarea furtunului. Ordine în grădină: Furtunul de grădină va fi întotdeauna depozitat corespunzător și gata de utilizare. Instrucțiuni de utilizare: Vine cu un manual de instrucțiuni care facilitează utilizarea corectă și sigură a dispozitivului.
Producător
Cod produs
76958
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
28
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
26,3
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel