Set 4 adaptoare pentru furtun de grădină

  • Set 4 adaptoare pentru furtun de grădină
Set 4 adaptoare pentru furtun de grădină
39,99 RON
28,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 28% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Set 4 adaptoare pentru furtun de grădină. Completitudine: Setul este format din 4 adaptoare - două cu filet exterior și două cu filet interior, ceea ce permite adaptarea la diferite cerințe. Design: Adaptoarele sunt fabricate din plastic durabil din polipropilena, ceea ce le asigura durabilitatea. Versatilitate: Setul este compatibil cu majoritatea furtunurilor de grădină standard, ceea ce îl face un instrument extrem de practic. Ușurință în utilizare: Adaptoarele sunt ușor de instalat și nu necesită instrumente suplimentare, ceea ce le face ușor de utilizat.
Producător
Cod produs
76962
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
14
Latime (cm)
3,5
Inaltime (cm)
21
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel