Pistol pentru furtun de grădină, 2 buc.

  • Pistol pentru furtun de grădină, 2 buc.
Pistol pentru furtun de grădină, 2 buc.
64,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Pistol pentru furtun de grădină, 2 buc.. Set multifuncțional: Setul include două pistoale - unul cu o funcție și celălalt cu șapte funcții, pentru a se potrivi diferitelor nevoi de udare. Durabil și robust: Ambele sunt fabricate din ABS, un plastic foarte rezistent la zgârieturi. Versatilitate: Pistolul multifuncțional vă permite să reglați debitul de apă în funcție de nevoile dvs., de la o ceață blândă la un jet puternic. Siguranță: Toate elementele setului îndeplinesc cerințele PAHS, care garantează siguranța utilizării. Depozitare ușoară: Setul vine pe un carton care poate fi suspendat pentru depozitare și transport ușor.
Producător
Cod produs
76965
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
20
Latime (cm)
6,5
Inaltime (cm)
25
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel