Aspersor de gradina

  • Aspersor de gradina
Aspersor de gradina
Aspersor de gradina
Aspersor de gradina
Aspersor de gradina
64,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Aspersor de grădină: irigare eficientă și convenabilă. Versatilitate: Aspersorul de gradina este echipat cu duza, care permite debitul precis al apei si asigura irigarea eficienta a diferitelor zone ale gradinii. Material de înaltă calitate: Sprinklerul este fabricat din polipropilenă durabilă, care garantează o funcționare pe termen lung și fiabilă. Stabilitate: Sprinklerul este fixat, ceea ce asigură așezarea stabilă și sigură a dispozitivului în pământ. Asamblare ușoară: Sprinklerul este format din două părți - sprinklerul și duza, ceea ce facilitează asamblarea și dezasamblarea dispozitivului. Ușurință în utilizare: Datorită designului intuitiv, utilizarea este simplă și convenabilă, ceea ce permite udarea eficientă a grădinii fără efort inutil.
Producător
Cod produs
76967
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
14
Latime (cm)
6
Inaltime (cm)
38
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel