Set unelte de grădină, 3 buc

  • Set unelte de grădină, 3 buc
Set unelte de grădină, 3 buc
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Set instrumente de grădină, 3 buc. Set complet: Setul de scule de grădină este format din trei elemente: o lopată mică, o lopată mare și o greblă cu trei dinți. Aceste instrumente sunt esențiale pentru fiecare grădinar. Material: Uneltele sunt fabricate din metal durabil, cu un finisaj marmorat pentru o durată lungă de viață și rezistență la intemperii. Mâner: Fiecare unealtă are un mâner care este confortabil de utilizat și oferă o prindere fermă în timpul lucrului. Depozitare: Toate uneltele sunt ambalate într-o pungă convenabilă, ceea ce le face ușor de depozitat și transportat. Aplicație: Setul este ideal atât pentru grădinarii începători, cât și pentru cei mai experimentați. Poate fi folosit pentru o varietate de lucrări de grădină, cum ar fi mutarea de plante, plivitul sau săpatul solului.
Producător
Cod produs
76970
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
metal
Lungime (cm)
32
Latime (cm)
11
Inaltime (cm)
6,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel