Set de foarfece, 3 piese

  • Set de foarfece, 3 piese
Set de foarfece, 3 piese
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un set de foarfece de tăiat, 3 elemente - unelte esențiale pentru fiecare grădinar. Set complet: Setul include trei unelte cheie - o foarfecă de tundere de 20 cm, o tuns gard viu de 52 cm și o foarfecă de tăiat ramuri de 60 cm. Materiale durabile: Foarfecele de tăiere sunt fabricate din aluminiu turnat, în timp ce foarfecele pentru gard viu și ramuri sunt fabricate din oțel carbon lustruit pentru rezistență și durabilitate. Mânere ergonomice: Mânerele uneltelor sunt finisate cu o prindere moale neagră și verde pentru confort și aderență excelentă. Versatilitate: Setul este ideal pentru o varietate de sarcini de grădină, cum ar fi tăierea, modelarea gardurilor vii sau tăierea ramurilor mai groase. Finisaj estetic: Toate uneltele au un finisaj negru mat pentru un finisaj elegant, rezistent la zgârieturi.
Producător
Cod produs
76972
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
metal
Lungime (cm)
28
Latime (cm)
4
Inaltime (cm)
76
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel