Agrotextil împotriva buruienilor, 1 x 10 m

  • Agrotextil împotriva buruienilor, 1 x 10 m
Agrotextil împotriva buruienilor, 1 x 10 m
Agrotextil împotriva buruienilor, 1 x 10 m
Agrotextil împotriva buruienilor, 1 x 10 m
Agrotextil împotriva buruienilor, 1 x 10 m
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Agrotextil împotriva buruienilor, 1 x 10 m. Controlul eficient al buruienilor: Acest agrotextil este un instrument eficient de control al buruienilor. Este conceput pentru a oferi protecție grădinii tale, promovând în același timp creșterea sănătoasă a plantelor. Material durabil: Materialul nețesut este fabricat din polietilenă cu o greutate de 100 g/m2. Acest lucru îi garantează rezistența la diferite condiții meteorologice și asigură funcționarea pe termen lung. Dimensiune practica: Dimensiunea oferita de 1 x 10 m permite agrotextilului sa fie adaptat la diferite zone ale gradinii, oferind protectie optima impotriva buruienilor. Protecție ecologică: Agrotextile este o soluție ecologică pentru combaterea buruienilor. Ajută la evitarea utilizării substanțelor chimice, menținând plantele și solul sanatoase. Ușor de utilizat: Agrotextilul vine cu instrucțiuni pe o etichetă colorată pentru a vă ajuta să îl aplicați corect. Indiferent de experiența ta în grădinărit, poți beneficia de această soluție practică de combatere a buruienilor.
Producător
Cod produs
76976
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
1000
Latime (cm)
100
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel