Mini lopata de gradina, 34 cm

  • Mini lopata de gradina, 35 cm
Mini lopata de gradina, 34 cm
49,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Mini lopata de gradina, 35 cm. Dimensiune: Lopata de grădină are 35 cm lungime, ceea ce o face ideală pentru o varietate de sarcini de grădinărit, de la mutarea plantelor până la săparea solului. Material: Este fabricata din metal rezistent, cu maner din polipropilena, care asigura durabilitate si confort de utilizare. Versatilitate: Lopata este unul dintre uneltele de grădină disponibile în sortiment. Depozitare: Este echipată cu un suport practic, care facilitează depozitarea atunci când nu este utilizată. Aplicație: Datorită dimensiunilor și durabilității sale, această lopată de grădină este perfectă pentru o gamă largă de sarcini de grădină, atât pentru grădinari profesioniști, cât și pentru pasionați.
Producător
Cod produs
76979
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
35
Latime (cm)
9
Inaltime (cm)
6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel