Mini grebla de gradina, 35 cm

  • Mini grebla de gradina, 35 cm
Mini grebla de gradina, 35 cm
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Mini grebla de gradina, 35 cm. Dimensiune: 35 cm lungime, ceea ce o face ideala pentru diverse sarcini de gradina, cum ar fi sapatul solului sau indepartarea buruienilor. Material: Este fabricata din metal rezistent, cu maner din polipropilena, care asigura durabilitate si confort de utilizare. Versatilitate: Este unul dintre uneltele de grădină disponibile în sortiment. Depozitare: Este echipata cu un suport practic care facilitează depozitarea atunci când nu este utilizată. Utilizare: Datorită dimensiunilor și durabilității, este perfecta pentru o gamă largă de sarcini de grădină, atât pentru grădinari profesioniști, cât și pentru amatori.
Producător
Cod produs
76980
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
35
Latime (cm)
9
Inaltime (cm)
6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel