Colier pentru furtun de grădină, 46 cm

  • Colier pentru furtun de grădină, 46 cm
Colier pentru furtun de grădină, 46 cm
Colier pentru furtun de grădină, 46 cm
Colier pentru furtun de grădină, 46 cm
Colier pentru furtun de grădină, 46 cm
37,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Colieră pentru furtun de grădină de 46 cm. Organizator practic: Această bandă de fixare este soluția perfectă pentru organizarea și depozitarea furtunului de grădină. Vă permite să păstrați ordinea în grădina dvs., împiedicând încurcarea furtunului. Lungime universală: Banda de 46 cm lungime este universală și se va potrivi cu majoritatea tipurilor de furtunuri de grădină pentru depozitare sigură și convenabilă. Depozitare ușoară: Datorită benzii, puteți depozita cu ușurință furtunul de grădină, iar montat pe furtunul spiralat, devine un mâner pentru a-l transporta. Ușor de utilizat: Banda este ușor de atașat și îndepărtat, făcând-o simplu și convenabil de utilizat, chiar și pentru utilizatorii fără experiență. Construcție durabilă: Este robustă și durabilă, asigurând o utilizare pe termen lung. Este rezistenta la intemperii, ceea ce o face o soluție fiabilă de depozitare a furtunurilor în aer liber.
Producător
Cod produs
76981
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
46
Latime (cm)
10
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel