Furtun spiralat de gradina, 10 m

  • Furtun spiralat de gradina, 10 m
Furtun spiralat de gradina, 10 m
Furtun spiralat de gradina, 10 m
Furtun spiralat de gradina, 10 m
Furtun spiralat de gradina, 10 m
109,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 18% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Furtun spiralat de gradina de 10 m. La îndemână: Furtunul de grădină de 10 m are o formă spiralată, ceea ce îl face ușor de întins și rulat. Designul său ajută la prevenirea încurcării, făcându-l extrem de ușor de utilizat. Kit complet: Furtunul este furnizat cu o duză de pulverizare reglabilă, două racorduri și o racordare la robinet. Datorită acestui lucru, obțineți tot ce aveți nevoie pentru a începe să lucrați imediat. Material durabil: Furtunul de grădină este fabricat din polietilenă, ceea ce îi garantează rezistența la deteriorare și utilizarea pe termen lung. Este rezistent la diferite condiții meteorologice, ceea ce îl face ideal pentru utilizare în aer liber. Ușor de spațiu: Furtunul vine cu un suport de perete pentru depozitare ușoară și vă ajută să vă păstrați grădina ordonată. Ușor de utilizat: Duza ajustabilă atașată vă permite să ajustați presiunea la nevoile dvs., ceea ce face ca furtunul să fie extrem de ușor de utilizat.
Producător
Cod produs
76982
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
20,5
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
30
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel