Adaptor pentru furtun de grădină, 10 moduri

  • Adaptor pentru furtun de grădină, 10 moduri
Adaptor pentru furtun de grădină, 10 moduri
Adaptor pentru furtun de grădină, 10 moduri
Adaptor pentru furtun de grădină, 10 moduri
Adaptor pentru furtun de grădină, 10 moduri
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Adaptor pentru furtun de grădină, 10 moduri. Flux de apă reglabil: Adaptorul are 10 moduri de pulverizare, ceea ce vă permite să reglați fluxul de apă pentru diferite aplicații. Puteți alege între o ceață fin difuză sau un jet puternic de apă. Manopera solida: Este realizat din materiale durabile, ceea ce ii asigura durabilitatea si rezistenta la deteriorare. Aceste materiale sunt rezistente la intemperii, ceea ce îl face un instrument excelent pentru utilizare în aer liber. Oprire reglabilă: Dispozitivul are un opritor reglabil, datorită căruia puteți controla debitul de apă și îl puteți adapta nevoilor dumneavoastră. Această caracteristică oferă confort și economisirea apei. Convenabil de utilizat: Cântărește doar 150 de grame, ceea ce îl face ușor și ușor de manevrat. Dimensiunea sa compactă (11x18 cm) îl face ușor de depozitat și transportat. Aspect metalic: Are elemente din plastic cu aspect cromat care îi conferă un aspect elegant și modern. Acest lucru îl face nu numai funcțional, ci și un element estetic al echipamentelor de grădină.
Producător
Cod produs
76985
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
21,5
Latime (cm)
4,5
Inaltime (cm)
21,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel