Set scule de gradina cu geanta, 8 bucati

  • Set scule de gradina cu geanta, 8 bucati
Set scule de gradina cu geanta, 8 bucati
Set scule de gradina cu geanta, 8 bucati
Set scule de gradina cu geanta, 8 bucati
Set scule de gradina cu geanta, 8 bucati
109,99 RON
94,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un set de unelte de grădină cu o geanta, 8 elemente - confort și funcționalitate completă pentru fiecare grădinar. Set complet: Setul constă din 8 unelte cheie de grădină, inclusiv lopeți, greblă, pulverizator, mănuși, foarfece de grădină și o bobină de sfoară. Geanta practică: Setul include o geantă convenabilă de 28x15 cm care vă permite să depozitați și să transportați cu ușurință uneltele. Unelte de înaltă calitate: Uneltele precum lopețile și greblele sunt fabricate din metal, ceea ce le garantează durabilitatea și eficiența. Confort și siguranță: Mănușile din poliester de 24 cm vă protejează mâinile, iar foarfecele de grădină asigură o tăiere precisă. Caracteristici suplimentare: Setul include un pulverizator de apă și 30 m de sfoară pe o bobină, ceea ce îi crește și mai mult utilitatea.
Producător
Cod produs
77000
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
28
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
18,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel