Vas din sticla termorezistenta, 1.4 l

  • Vas din sticla termorezistenta, 1.4 l
Vas din sticla termorezistenta, 1.4 l
Vas din sticla termorezistenta, 1.4 l
Vas din sticla termorezistenta, 1.4 l
Vas din sticla termorezistenta, 1.4 l
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Vas din sticla termorezistenta, 1,4 l - un instrument indispensabil pentru bucătarii ambițioși și iubitorii de gătit acasă Sticlă durabilă: Vasul este fabricat din sticlă rezistentă la căldură, care este rezistentă la temperaturi ridicate și insensibilă la schimbările de temperatură. Spațios: Vasul de 1,4 L este ideal pentru a pregăti o varietate de feluri de mâncare, pana la deserturi. Comoditate de utilizat: Vasele sunt sigure de utilizat în cuptor și sunt ușor de curățat după utilizare. Sigur și convenabil: Datorită designului său plat și stabil, vasul asigură siguranță în timpul gătirii și servirii. Dimensiuni: Vasul de 27x17x6 cm este la indemana si ofera in acelasi timp mult spatiu pentru gatit.
Producător
Cod produs
77001
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
27
Latime (cm)
17,3
Inaltime (cm)
6
Capacite (ml)
1400
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel