Vas cu capac rezistent la caldura, 1 l

  • Vas cu capac rezistent la caldura, 1 l
Vas cu capac rezistent la caldura, 1 l
Vas cu capac rezistent la caldura, 1 l
Vas cu capac rezistent la caldura, 1 l
Vas cu capac rezistent la caldura, 1 l
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Vas cu capac rezistent la caldura, 1 l - practic și durabilitate pentru fiecare provocare în bucătărie Sticla termorezistenta: Vasul si capacul sunt realizate din sticla rezistenta la caldura, rezistenta la temperaturi ridicate si insensibila la schimbarile bruste de temperatura. Capacitate perfectă: Capacitatea vasului este de 1 litri, ceea ce îl face perfect pentru pregătirea și servirea unei varietăți de feluri de mâncare. Comoditate și siguranță: Vasele sunt sigure de utilizat în cuptor, iar capacul protejează alimentele de uscare. Depozitare eficientă: Capacul face vasul ideal pentru depozitare în frigider. Dimensiunile potrivite: Vasul de 21,5x17x7 cm este la indemana si practic, nu ocupa mult spatiu, si in acelasi timp ofera suficient spatiu pentru gatit.
Producător
Cod produs
77003
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
21,5
Latime (cm)
17
Inaltime (cm)
7,1
Capacite (ml)
1000
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel