Opritor pentru usa SAFARI

  • Opritor pentru usa SAFARI
Opritor pentru usa SAFARI
Opritor pentru usa SAFARI
Opritor pentru usa SAFARI
Opritor pentru usa SAFARI
94,99 RON
69,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 26% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Opritor de usa SAFARI Functionalitate: Opritor de usa in forma de animale din seria SAFARI - zebra, girafa si leu. Un element practic si in acelasi timp decorativ al interiorului. Dimensiune: Opritorul are dimensiuni de 35 x 25 x 16 cm, datorită cărora va ține ușa în mod stabil. Greutate: Greutatea opritorului este de 1 kg, ceea ce asigură că ușa va fi ținută în siguranță în poziție. Modele: Sunt disponibile trei modele: zebră, girafă și leu. Utilizare: Perfect pentru a opri ușile din casă, birou sau magazin. Poate fi folosit si ca decor interior, mai ales intr-o camera de copii sau spatii cu motive de inspiratie animala.
Cod produs
77017
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
35
Latime (cm)
16
Inaltime (cm)
25
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel