Tava de copt din portelan, 310 ml

  • Tava de copt din portelan, 310 ml
Tava de copt din portelan, 310 ml
Tava de copt din portelan, 310 ml
Tava de copt din portelan, 310 ml
Tava de copt din portelan, 310 ml
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Tava de copt din portelan, 310 ml. Tip: Tava de copt din portelan cu o capacitate de 310 ml, ideala pentru prepararea la cuptor. Dimensiune: Vasul masoara 15 x 10 x 4,5 cm, ceea ce ofera suficient spatiu pentru diverse ingrediente. Greutate: Vasul cântărește 300 de grame, ceea ce îl face un vas solid și stabil. Formă și aspect: Vasul are o formă dreptunghiulară cu mânere, ceea ce îl face ușor de transportat. Interiorul este alb, exteriorul are un finisaj mat. Practic: Vasul de porțelan pentru copt este ușor de curățat și este, de asemenea, sigur pentru cuptor.
Producător
Cod produs
77033
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
porcelana
Lungime (cm)
15
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
4,5
Capacite (ml)
310
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel