Ceainic din porțelan, 1 l

  • Ceainic din porțelan, 1 l
Ceainic din porțelan, 1 l
Ceainic din porțelan, 1 l
Ceainic din porțelan, 1 l
Ceainic din porțelan, 1 l
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Ceainic din portelan , 1 l - eleganta si functionalitate Capacitate: Cu o capacitate de 1 L, este ideal pentru a servi ceaiul pentru mai multe persoane. Design ergonomic: Dimensiunile optime de 22x12x15cm și greutatea de 665 de grame fac ceainicul ușor de transportat și servit. Durabilitate: Fabricat din porțelan rezistent pentru durabilitate și rezistență la impact și rupere. Estetică: Designul simplu, dar elegant, îl face complementul perfect oricărei mese, adăugând clasă și stil. Siguranță: Vine cu un capac pentru a vă menține ceaiul cald și pentru a vă asigura că ceaiul este servit în siguranță.
Producător
Cod produs
77035
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
porcelana
Lungime (cm)
22
Latime (cm)
12
Inaltime (cm)
15
Capacite (ml)
1000
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel