Aspersor de gradina oscilant

  • Aspersor de gradina oscilant
Aspersor de gradina oscilant
119,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Aspersor de gradina oscilant - eficienta si functionalitate Materiale durabile: Fabricat din aluminiu pentru durabilitate și rezistență la intemperii. Irigare eficientă: Aspersorul oscilant are 17 găuri care asigură o gamă largă de irigare, ideală pentru gazon și zone mari de grădină. Ușor de reglat: Aspersorul este reglabil pentru a se potrivi dimensiunii și formei zonei de irigat. Dimensiune compactă: Măsurând 38,5 x 14,8 x 8,5 cm, stropitorul este compact, ușor de transportat și depozitat. Utilizare universala: Aspersorul este compatibil cu majoritatea sistemelor de irigare, ceea ce il face o solutie universala pentru orice gradina.
Producător
Cod produs
77044
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
14,5
Latime (cm)
8,8
Inaltime (cm)
42
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel