Bol pentru aluat cu capac, 5 l

  • Bol pentru aluat cu capac, 5 l
Bol pentru aluat cu capac, 5 l
Bol pentru aluat cu capac, 5 l
Bol pentru aluat cu capac, 5 l
Bol pentru aluat cu capac, 5 l
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Bol pentru aluat cu capac, 5 l. Tip: Un bol cu capac, ideal pentru diverse sarcini culinare din bucătărie. Capacitate: Un vas încăpător cu o capacitate de 5 litri, care vă permite să amestecați cantități mai mari de ingrediente. Dimensiuni: Diametrul vasului este de 30 cm, iar inaltimea acestuia este de 14 cm, ceea ce ofera un spatiu mare pentru amestecare. Capac: Bolul este echipat cu un capac practic de siguranta care previne stropirea in timpul amestecarii. Practicitate: Bolul este ușor de curățat și depozitat, făcându-l un must-have pentru orice bucătărie.
Cod produs
77059
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
29
Latime (cm)
29
Inaltime (cm)
15
Diametru (cm)
29
Capacite (ml)
5000
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel