Grebla, 52x39 cm

  • Grebla, 52x39 cm
Grebla, 52x39 cm
Grebla, 52x39 cm
Grebla, 52x39 cm
Grebla, 52x39 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Grebla, 52x39 cm. Dimensiune: Oferind o dimensiune de 52 x 39 cm, aceasta grebla pentru frunze este perfect conceputa pentru a colecta frunzele eficient. Ușoare: Cântărind doar 687 de grame, sunt ușoare și ușor de manevrat, reducând la minimum oboseala în timpul lucrului. Durabile: Fabricata din plastic, rezistenta la diferite condiții meteorologice și la utilizare pe termen lung. Set: Produsul include două greble, ceea ce permite o colectare și mai rapidă și mai eficientă a frunzelor.
Producător
Cod produs
77067
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
52
Latime (cm)
39
Inaltime (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel