Masa turistica pliabila ADIGE, 43 x 45 x 50 cm

  • Masa turistica portabila ADIGE cu dimensiunile 43 x 45 x 50 cm
Masa turistica pliabila ADIGE, 43 x 45 x 50 cm
Masa turistica pliabila ADIGE, 43 x 45 x 50 cm
Masa turistica pliabila ADIGE, 43 x 45 x 50 cm
Masa turistica pliabila ADIGE, 43 x 45 x 50 cm
129,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Masa de voiaj pliabila ADIGE, 43 x 45 x 50 cm. Tip: Masa portabila de voiaj ADIGE, ideala pentru camping, picnic sau folosire in rulote. Dimensiuni: Masa are dimensiuni de 43 x 45 x 50 cm, ceea ce va permite sa depozitati diverse articole fara a ocupa mult spatiu. Greutate: Cu o greutate de aproximativ 2 kg, masa este suficient de usoara pentru a fi mutata cu usurinta, dar suficient de solida pentru a fi stabila si durabila. Pliabila: Masa de voiaj ADIGE poate fi pliata cu usurinta pentru depozitare si transport usor. Material: Masa este realizata din polipropilena, ceea ce ii asigura durabilitatea si rezistenta la diverse conditii meteorologice.
Producător
Cod produs
77093
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
43
Latime (cm)
45
Inaltime (cm)
50
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel