Ghiveci ceramic in forma de melc, 15 cm

  • Ghiveci de flori din ceramica
Ghiveci ceramic in forma de melc, 15 cm
109,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 18% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Ghiveci din ceramică, 15 cm. Tip: Ghiveci din ceramică, perfect pentru a adăuga caracter oricărei grădini sau interior. Dimensiuni: Două modele diferite din care să alegeți. Alegerea modelelor: Sunt disponibile două modele: o broască pe motocicletă și o broască cu un melc. Greutate: Fiecare cântărește aproximativ 300 de grame, ceea ce asigură stabilitate, dar în același timp permite o portabilitate ușoară. Utilizabilitate: Ghiveciul este perfect pentru plante mici, sau flori, iar designul său unic va atrage cu siguranță atenția.
Producător
Cod produs
77102
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
16,5
Latime (cm)
8,5
Inaltime (cm)
15,5
Mod de folosire
Exterior
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel