Suport pentru prosoape, oțel carbon, 42 cm

  • Suport pentru prosoape 42x5x7,2 cm și cântărește 337 g
Suport pentru prosoape, oțel carbon, 42 cm
Suport pentru prosoape, oțel carbon, 42 cm
Suport pentru prosoape, oțel carbon, 42 cm
Suport pentru prosoape, oțel carbon, 42 cm
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Suport pentru prosoape, oțel carbon, 42 cm Tip: Suport pentru prosoape elegant și funcțional, conceput pentru a fi montat pe perete. Fabricat din oțel carbon acoperit pentru rezistență și durabilitate. Dimensiuni: Masoara 42 x 5 x 7,2 cm, ideal pentru amplasare in baie sau bucatarie. Greutate: Cântărește 337 de grame, ceea ce îi garantează stabilitatea și durabilitatea. Instalare: Produsul este usor de montat pe perete, toate materialele necesare de montare sunt incluse in kit. Material: Este fabricat din oțel si carbon acoperit, care este rezistent la rugină și coroziune, ceea ce garantează o utilizare pe termen lung.
Cod produs
77143
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
metal
Lungime (cm)
42,3
Latime (cm)
7,2
Inaltime (cm)
5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel