Vaza din sticla canelata, inaltime 25 cm

  • Vaza din sticla canelata, inaltime 25 cm
Vaza din sticla canelata, inaltime 25 cm
Vaza din sticla canelata, inaltime 25 cm
Vaza din sticla canelata, inaltime 25 cm
Vaza din sticla canelata, inaltime 25 cm
109,99 RON
94,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Vaza de sticla cu nervuri - adauga un farmec aparte interiorului tau! Versatilă și funcțională: Vaza cu diametrul de 14,8 cm este perfectă ca recipient pentru flori sau ca element de decor fără niciun fel de ornamente suplimentare. Versatilitatea și funcționalitatea sa permit o varietate de aplicații, creând aranjamente unice în interiorul dumneavoastră. Trei culori: Vaza este disponibilă în trei culori din care puteți alege: gri, verde și portocaliu. Puteți potrivi culoarea vazei cu stilul și caracterul spațiului dvs., adăugând o notă unică. Manopera robusta: Fabricata din sticla, vaza ofera nu numai un aspect estetic, ci si soliditate si durabilitate. Vă puteți bucura de frumusețea ei mult timp. Producator Atmosphera: Vaza este produsa de producatorul francez Atmosphera, care creeaza produse estetice si functionale.
Producător
Cod produs
77209
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
sticlă
Latime (cm)
14,8
Inaltime (cm)
25
Diametru (cm)
14,8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel