Raft decorativ de perete, 48 x 12 cm, suspendat

  • Raft suspendat de designer în stil industrial
Raft decorativ de perete, 48 x 12 cm, suspendat
Raft decorativ de perete, 48 x 12 cm, suspendat
Raft decorativ de perete, 48 x 12 cm, suspendat
Raft decorativ de perete, 48 x 12 cm, suspendat
Raft decorativ de perete, 48 x 12 cm, suspendat
Raft decorativ de perete, 48 x 12 cm, suspendat
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Raft decorativ de perete, 48 x 12 cm, suspendat . Daca iti lipseste spatiul in care sa iti pui cu usurinta toate cosmeticele, cartile sau cutiile de bijuterii, cu siguranta vei fi interesat de oferta de rafturi la indemana. Aceste piese de mobilier discrete nu trebuie să fie obișnuite și lipsite de caracter. Un raft selectat corect nu este doar un loc suplimentar unde puteți pune toate lucrurile necesare. Este in primul rand o eleganta discreta care va da dormitorului, sufrageriei sau altei incaperi un caracter unic. Descoperiți sortimentul magazinului nostru și alegeți cel mai potrivit raft pentru nevoile dvs!

Raftul decorativ de perete al mărcii franceze Atmosphera Créateur d'intérieur are toate caracteristicile menționate mai sus. Este un produs care combină funcționalitatea cu designul modern. Datorită dimensiunilor sale: 48 cm (lungime) x 12 cm (lățime) x 20 cm (înălțime), va arăta grozav mai ales într-un dormitor, camera de tineret sau un living mic .

Cadrul dulapului este realizat din metal negru. Raftul în sine este din lemn și are o culoare frumoasă, naturală. Dulapul este potrivit în special pentru încăperile industriale și în stil mansardă. Datorită construcției sale, este, de asemenea, durabil și solid , ceea ce este deosebit de important atunci când intenționăm să punem articole mai grele pe el.

Caracteristicile produsului:

  • polita decorativa de perete,
  • are dimensiunile: 48 cm (lungime) x 12 cm (latime) x 20 cm (inaltime),
  • rama este realizata din metal negru,
  • poliță din lemn,
  • se potrivește cu stilul industrial și mansardă,
  • un produs al mărcii franceze Atmosphera Créateur d'intérieur. < /li>

    Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
77229
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
metal
Lungime (cm)
48
Latime (cm)
12
Inaltime (cm)
20
Numărul de rafturi
1
Adancime (cm)
12
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel