Album foto Cuba pentru 200 de fotografii

  • Album foto Cuba pentru 200 de fotografii
Album foto Cuba pentru 200 de fotografii
Album foto Cuba pentru 200 de fotografii
Album foto Cuba pentru 200 de fotografii
Album foto Cuba pentru 200 de fotografii
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Creați amintiri de neuitat - album foto Cuba. Spațios și practic: Albumul foto oferă până la 200 de locuri pentru fotografiile și amintirile tale preferate. Datorită acestui lucru, ai mult spațiu pentru a stoca cele mai importante momente pentru tine. Design universal: Albumul „Cuba” nu este doar un loc pentru a pune fotografii, ci și o bază excelentă pentru albume de însemnări. Vă permite să creați compoziții creative din fotografii, și alte elemente, creând amintiri unice. Durabilitatea materialelor: Din hârtie groasă și carton. Albumul garantează protecția și durabilitatea fotografiilor tale. Poți fi sigur că vor fi în siguranță și bine conservate mulți ani. Rasfoire ușoară: Spirala metalică facilitează întoarcerea paginilor albumului și adăugarea de fotografii noi. Este o soluție convenabilă care oferă flexibilitate și ușurință în utilizare. Culori discrete: Albumul într-o culoare universală, vă permite să îl prezentați frumos și estetic. Îl poți ascunde într-un sertar, dar îl poți aranja și într-o cameră de zi sau altă cameră.
Producător
Cod produs
77283
număr de pagini
50
Numărul de sloturi foto
200
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
hârtie
Lungime (cm)
25
Latime (cm)
21
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel