Vaza din sticla Suite, inaltime 26,5 cm

  • Vaza din sticla Suite, inaltime 26,5 cm
Vaza din sticla Suite, inaltime 26,5 cm
Vaza din sticla Suite, inaltime 26,5 cm
Vaza din sticla Suite, inaltime 26,5 cm
Vaza din sticla Suite, inaltime 26,5 cm
129,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Adaugă farmec spațiului tău cu vaza de sticlă Suite. Model subtil: Vaza se remarcă printr-un model delicat care îi conferă un caracter unic. Designul său minimalist se potrivește în diverse interioare. Detaliu auriu: Vaza are pe gat un detaliu auriu discret, care ii confera eleganta. Este un accent unic care atrage atenția. Dimensiuni optime: Inaltimea vazei este de 26,5 cm, diametrul este de 15 cm. Vaza va găzdui diferite tipuri de flori, astfel încât să poți crea compoziții frumoase. Versatilă și versatilă: Vaza prezintă perfect atât buchete de flori proaspete, cât și crenguțe uscate sau plante decorative. Se potrivește cu o varietate de camere și stiluri de amenajare. Producator francez: Vaza decorativa Atmosphera Suite este un design francez si o solutie practica pentru fiecare apartament.
Producător
Cod produs
77287
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
26,5
Diametru (cm)
15
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel