Flori artificiale violete într-un ghiveci alb, 27 cm

  • Flori artificiale violete într-un ghiveci alb, 27 cm
Flori artificiale violete într-un ghiveci alb, 27 cm
Flori artificiale violete într-un ghiveci alb, 27 cm
Flori artificiale violete într-un ghiveci alb, 27 cm
Flori artificiale violete într-un ghiveci alb, 27 cm
109,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (35,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Flori artificiale într-un ghiveci, decor colorat al sufrageriei. Aspect realist: Florile sunt realizate din materiale de înaltă calitate care imită perfect florile reale. Detaliile și colorarea lor le fac să arate realiste, adăugând un farmec natural interiorului tău. Dimensiuni universale: Decorul are un diametru de 22 cm si o inaltime de 27 cm. Este potrivit pentru afișare pe diferite suprafețe, cum ar fi o masă, comodă sau pervaz. Manopera estetica: Florile sunt realizate din materiale rezistente care nu isi pierd forma sau culoarea. Nu necesită udare sau îngrijire specială, datorită cărora vor arăta frumos și proaspăt pentru o lungă perioadă de timp. Ghiveci alb elegant: Florile artificiale sunt așezate într-un ghiveci alb, ceea ce le conferă eleganță și estetică. Plasticul din care a fost făcut ghiveciul este durabil și rezistent la deteriorare. Decor original: Aceste flori artificiale sunt gata pentru a fi plasate in interiorul tau. Le poți așeza pe orice suprafață și te bucuri de frumusețea lor fără a fi nevoie să le îngrijești sau să le păstrezi proaspete.
Producător
Cod produs
77360
Culoarea dominantă
violet
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
22
Latime (cm)
22
Inaltime (cm)
27
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel